Axkid Modukid Seat är världens enda i-Size bilbarnstol som anpassas automatiskt efter barnets längd och storlek. Det är även en del av Axkids bilbarnstolsystem och installeras tillsammans med Axkid Modukid Base (Köpes separat)

Axkid Modukid Seat är godkänd för barn upp till 4 års ålder, 61 – 105 cm och 18 kg. Funktionen med basens 6 justeringslägen gör det möjligt för Dig och Din familj att kunna växla mellan en kompakt installation för det mindre barnet och mer benutrymme för när Ditt barn växer, vilket gör att barnet kan åka bakåtvänt längre.

Med fyra lägen för justering, integrerade färgindikatorer på Isofixarmarna och ett stödben med varningssignal får Du hjälp att säkerställa en korrekt installation av både bas och bilbarnstol.

Nackstödet är ergonomiskt utvecklat och gjort av memoryfoam, för att ge Ditt barn maximal komfort. Eftersom ett bekvämt viloläge för ryggen är viktigt for Ditt barns rygg finns ett Sleep-Well-System som gör det möjligt att luta bilbarnstolen i tre olika lägen. Detta kan göras före eller under bilresan.

Axkid Modukid Seat levereras med sidokrockskyddet ASIP, Axkid Side Impact Protection, som är framtaget tillsammans med ett erkänt krockinstitut i Tyskland och ger bästa möjliga skydd för barnet. ASIP ska användas på den sidan av Seat som är mot bildörren, vid användning i mitten behövs inte krockskyddet användas. Axkid Modukid Seat Black

  • Tillverkare: Axkid
  • Produkt: Modukid
  • Tillgänglighet: I Lager
  • 3,489.00SEK


Relaterade produkter

Axkid Modukid Bas

Axkid Modukid Bas

Axkid Modukid BaseBakåtvänd bilbarnstolPassar med Axkid Modukid Infant och Axkid Modukid SeatISOFIX ..

1,989.00SEK

Axkid Modukid Infant Black

Axkid Modukid Infant Black

Axkid Modukid är den perfekta lösningen för familjen på språng, som vill ha maximal säkerhet och k..

1,899.00SEK

Tags: Modukid, Modukid Infant, Modukid Seat, Modukid Base, i-Size